930 x122 grota rece

bradu

FESTIVAL DE SUCCES ÎN BRADU

Festival de succes în Bradu. La sfârșitul săptămânii trecute, în comuna Bradu s-a desfășurat a zecea ediție a Festivalului Toamnei. Evenimentul, organizat de primarul Dan Stroe, prin intermediul Primăriei şi al Consiliului Local Bradu, s-a bucurat de succes.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” și sportivii de la CS Real Bradu au oferit programe artistice de muzică și dans. Copiii au fost răsplătiți cu surprize dulci și aplauze.

De asemenea, locuitorii din Bradu au primit vin fiert și fasole cu ciolan afumat.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

În premieră, la festival au participat și producători agricoli din Bradu. Producătorii și-au expus marfa la vânzare în standuri special amenajate în incinta Bazei Sportive.

Alături de edilul Dan Stroe au fost și reprezentanți ai administrației județene și parlamentari. Evenimentul s-a încheiat cu un foc de tabără.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90