930×122 CAPRA 5

marcel proca

FIRMĂ „ABONATĂ” TIPĂREȘTE BULETINELE DE VOT ÎN ARGEȘ

Firmă „abonată” tipărește buletinele de vot în Argeș. A fost stabilită firma care va tipări buletinele de vot pentru alegerile locale parțiale de duminică, 11 iunie 2017, din Argeș.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Este vorba de SC Tiparg SA, societate controlată de omul de afaceri Marcel Proca, de la PSD, fost prefect al judeţului.

„Achizitia publică s-a făcut prin cumpărare directă din catalogul electronic al SEAP (n.r. – Sistemul Electronic de Achiziții Publice).”, precizează Instituția Prefectului – Județul Argeș.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Potrivit sursei citate, în total vor fi tipărite 5.700 de buletine de vot (2.900 pentru alegerile din Domnești și 2.800 pentru Valea Danului).

Amintim că în cele două comune pe 11 iunie vor fi organizate alegeri locale parțiale pentru funcția de primar.

Este o obișnuință ca SC Tiparg SA să câștige contractele pentru tipărirea buletinelor de vot în Argeș. O excepție s-a înregistrat la alegerile parlamentare din decembrie 2016, atunci când în premieră buletinele de vot au fost tipărite de o firmă din afara județului, din București, cu punct de lucru în Craiova.

În acea perioadă prefect al județului era Cristian Soare (care provenea din PNL și care avea susținerea Guvernului tehnocrat Cioloș). Acum, prefect este un om care provine din PSD, Emilian Dragnea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90