930X122 MAIA

ionica

FOCAR DE INFECȚIE ÎN ȘTRAND! (GALERIE FOTO DE COȘMAR)

Deși reabilitat cu bani europeni, parcul Ștrand are pe mai departe „priveliști” de groază. Lacul arată sub orice critică. Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie fidel mizeria care colcăie.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În zilele de Paște piteștenii care au ieșit la plimbare prin bătrânul parc al Piteștiului au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută.

„Parcul Ștrand – frumos reabilitat, plin de verdeață și flori și plin de oameni în căutare de aer curat, de plimbări și stare de bine… Asta până m-am apropiat de canalele cu apă și am dat peste o imagine de coșmar: pești morți plutind la suprafață, unii mai descompuși ca alții, un miros puturos, iar printre peștii morți rațele sălbatice plutesc și își asigură uneori hrana. Pe absolut fiecare canal cu apă din parc vedeai 2-3 pești morți plutind!”, ne scrie indignat, pe bună dreptate, un piteștean.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Situația nu este nouă. Publicația noastră a atras atenția și anul trecut: http://epitesti.ro/stiri/oribil-gunoaie-pesti-morti-si-imbranceli-parcul-strand-galerie-foto/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitestean-oripilat-de-strand-lac-imputit-banci-urate-pavele-strambe/. De ce nu acționează primarul Tudor Pendiuc și viceprimarul Cornel Ionică? Domnilor edili, nu vă este rușine? Nouă ne este! Ne este rușine cu un asemenea parc, oribil până la vomă!

„De asemenea, pe malul râului Argeș am văzut gunoaie de tot felul! PET-uri, hârtii, ba chiar și o carcasă de aragaz plutesc în voie, fara ca nimeni dintre cei care ar trebui să ia atitudine să se sesizeze!”, ne mai scrie piteșteanul, cu referire la malul dinspre parcul Ștrand.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3