930×122 CAPRA 5

mioveni

(GALERIE FOTO) MIOVENI: NU GUNOAIELOR!

Mioveni: Nu gunoaielor! A devenit deja o tradiție ca în fiecare primăvară administrația locală din Mioveni, unitățile de învățământ din oraș și o serie de parteneri să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Din acest weekend, Mioveniul este mai curat cu echivalentul a 500 de saci cu deșeuri, deșeuri adunate de cei aproape 250 de voluntari care au răspuns apelului autorităților.

Peste 200 de elevi de la școlile și liceele din oraș, alături de consilieri locali și angajați ai Primăriei Mioveni s-au mobilizat pentru o acțiune ecologică organizată cu ocazia Zilei Pământului.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

În doar câteva ore, s-au strâns aproape 500 de saci plini cu gunoi din zone ca podul Râul Târgului (Colibaşi), strada Argeşelului-strada Morii (Racoviţa), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget) și strada Valea Neagră (Colibaşi).

Voluntarii au primit mănuşi de protecție şi saci din plastic din partea Primăriei și a ADI Servsal Argeș, iar societatea de profil a orașului a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3