930 x122 grota rece

barieră

GĂVANA: STRICT INTERZIS! AȘA NU SE MAI POATE!

Găvana: Strict interzis! Așa nu se mai poate! Accesul auto în pădurea Zamfireşti din cartierul Găvana va fi strict interzis, anunţă autorităţile locale din Piteşti.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

În acest sens, pe strada Zamfireşti ar urma să fie montată în curând o barieră, cu scopul de a ține departe de pădure mașinile.

În prezent, sunt şoferi care intră cu autovehiculele în pădure și aruncă gunoaie, gunoaie care afectează grav mediul înconjurător. Situația nu mai poate fi tolerată! Rămâne, însă, de văzut cât de eficientă va fi bariera, în condiţiile în care în pădurea Trivale, de exemplu, nu puțini şoferi ridică barierele pentru a intra cu mașinile în zonele pietonale.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Zona Zamfireşti a fost afectată de o alunecare de teren care punea în pericol drumul de acces spre cartierul de pe platoul din apropiere, un cartier nou, de vile. Malul a fost consolidat, iar pericolul, eliminat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3