New Profesional Consult 930 x 122

bazin

GRATIS LA BAZIN!

Gratis la bazin! Baza de agrement Bemo din Mioveni se va redeschide vineri, 16 iunie 2017.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Pentru a marca deschiderea noului sezon estival, autoritățile locale au decis ca începând de vineri, 16 iunie, și până duminică, 18 iunie, intrarea să fie gratuită.

După zilele de gratuitate, tarifele vor fi aceleași ca anul trecut: intrarea generală va costa 7 lei, pensionarii și copiii până în 7 ani vor plăti 3 lei, iar închirierea unui șezlong va costa 5 lei.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Baza de agrement va fi deschisă zilnic, între orele 8 și 20, iar casieria, între orele 8 și 19.

Primăria Mioveni precizează că printre facilitățile și serviciile oferite la baza de agrement Bemo se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, internet gratis, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Pentru întreținerea gazonului a fost montat un sistem de irigare, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special.

Pentru transportul către baza de agrement și retur, Primăria orașului Mioveni va pune la dispoziție un trenuleț. Acesta va avea zilnic plecări din stația de autobuz din apropierea catedralei „Sf. Petru și Pavel”, între orele 9 și 13 și 17 și 19. În weekend-uri cursele vor fi mai dese, în funcție de solicitări.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3