SMART KIDS 930X122

simfonie_lume_multa

Incasari record la Simfonie

Cea de-a 33-a editie a „Simfoniei Lalelelor” a adus castiguri importante la bugetul local. Conform datelor furnizate de Servicial Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Pitesti, Simfonia – incheiata duminica, 18 aprilie, a reprezentat un real succes din punct de vedere al veniturilor realizate de pe urma comerciantilor care au vandut diverse produse pe domeniul public in zona centrala a Pitestiului.

Conform datelor centralizate ale Serviciului de Exploatare, comerciantii au ocupat o suprafata totala de peste 10 000 metri patrati. 192 de expozanti cu produse dentro-floricole au ocupat 5 100 metri patrati de teren iar alti  170 de comercianti de produse alimentare, de artizanat si imbracaminte au ocupat alti 5 000 de metri patrati.

Veniturile realizate in Casa Cartii, de pe urma expozantilor, s-au ridicat la suma de 36 000 de lei, in vreme ce in exteriorul Casei Cartii veniturile din taxele pentru suprafata ocupata au fost de 76 200 de lei.

In anul 2009 au fost realizate venituri totale de doar 65 000 de lei. Targul de flori si targul de produse artizanale si alimentare ar putea continua si in aceasta saptamana daca vremea va permite si comerciantii vor dori sa ramana la Pitesti.

Luni, 19 aprilie, ultimele delegatii straine prezente la Simfonia Lalelelor au parasit Pitestiul. Unele dintre aceetea au dorit sa plece inca de duminica, insa restrictiile aeriene impuse ca urmare a norului de cenusa vulcanica abatut deasupra Europei a facut ca multe zboruri sa fie anulate. Delegatia holandesa, de exemplu, a fost nevoita sa se intoarca la Pitesti dupa ce duminica ajunsese la aeroportul Otopeni unde a aflat ca zborul programat pentru revenirla in Olanda fusese anulat.

{loadposition inside}

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3