Donaris 930 x 122

internet gratuit

INTERNET GRATUIT ÎN PITEȘTI, ZONELE VIZATE. SONDAJ

Primăria Piteștiului a semnat acordul de finanțare cu Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA) pentru internet WiFi gratuit în spații publice din municipiu.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Piteștenii sunt invitați să ierarhizeze cele mai potrivite locuri în care să fie instalate hotspoturile „WiFi4EU”: strada Victoriei din Centru, Piața „Vasile Milea”, Bazinul Olimpic, parcul Ștrand, parcul Trivale, parcul Casa Căsătoriilor, parcul Prundu, parcul Lumina, plaja din cartierul Tudor Vladimirescu, Expo-Parc, parcul „I.C. Brătianu”, parcul din zona Finanțelor Publice, parcul Tineretului și parcul Făget din Trivale.

Cei interesați își pot spune opinia AICI, răspunzând la un sondaj în acest sens publicat pe site-ul Primăriei Pitești.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Vă reamintim că cetățenii orașului, turiștii și toți cei care se vor afla în tranzit în municipiu vor beneficia de acces gratuit la internet WiFi în spații publice din Pitești. Va fi posibil prin intermediul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „WiFi4EU – promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”.

Municipalitatea piteșteană va primi un cupon valoric de 15.000 de euro, având la dispoziție 18 luni de la primirea acestuia pentru instalarea echipamentelor necesare realizării rețelei de internet wirless.

Firma care se va ocupa de instalarea rețelei va fi desemnată în urma unei proceduri de achiziții publice. Aceasta va primi suma de 15.000 de euro corespunzătoare cuponului direct de la Comisia Europeană, prin transfer bancar, în 60 de zile de la confirmarea faptului că rețeaua este operațională.

Primăria va selecta locurile în care vor fi instalate hotspoturile „WiFi4EU”.

Pentru materializarea proiectului, primarul Piteștiului a semnat un acord de finanțare cu Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA).

Rețelele finanțate prin „WiFi4EU” sunt gratuite, fără publicitate pentru o perioadă de cel puțin 3 ani și nu vor colecta date cu caracter personal. Finanțarea este acordată numai rețelelor care nu se vor suprapune cu oferte gratuite, publice sau private, deja existente și cu o calitate similară în același spațiu public.

Costurile pentru întreținerea ulterioară a rețelei vor fi acoperite de administrația locală.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3