NOR CURIER 930X122

amenzi

INTERZIS LA SPĂLĂTORIILE AUTO DIN PITEȘTI

Interzis la spălătoriile auto din Pitești.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

„Agenţii economici care desfăşoară activităţi de spălare a autovehiculelor sunt obligaţi să efectueze această activitate în spaţii închise, astfel încât să nu producă disconfort în zonă prin zgomotul produs, şi să nu deverseze apele uzate pe trotuare şi carosabil.”, aceasta este o nouă prevedere adoptată de Consiliul Local Pitești.

Interdicția de spălare a mașinilor în spații exterioare și aceea de deversare pe trotuare și pe carosabil a apelor uzate rezultate au intrat în vigoare la începutul acestei luni.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Potrivit Hotărârii de Consiliu, amenda pentru spălătoriile auto din Pitești care încalcă aceste interdicții este cuprinsă între 500 și 1.000 de lei. Inspectorii Primăriei şi agenţii Poliţiei Locale cu atribuţii de control sunt împuterniciţi să facă verificări în teren și să dea amenzi acolo unde se impune.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3