930 x122 grota rece

bascov

INTRĂRILE ÎN PITEŞTI ÎŞI SCHIMBĂ ,,FAŢA”. VEZI CUM VOR ARĂTA!

Intrările în Piteşti îşi schimbă ,,faţa”. Vezi cum vor arăta! Printre proiectele prezentate astăzi într-o conferință de presă desfăşurată la Primărie s-a numărat şi unul cu privire la un număr de totemuri care ar urma să fie montate la intrările rutiere în Piteşti.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Pe totemuri vor fi scrise numele municipiului și mesajul ,,Bine aţi venit!”, alături de stemele Piteştiului, României şi Uniunii Europene.

Un astfel de totem va fi amplasat și la intrarea în Piteşti dinspre comuna Bascov.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

De asemenea, noile totemuri vor fi montate la intrarea în Piteşti dinspre Mărăcineni şi la intrarea în Piteşti dinspre Moşoaia.

Lucrul asupra căruia vrem să atragem atenţia este că mesajul de pe schița prezentată în conferința de presă este unul cu probleme din punct de vedere al semnelor de punctuaţie şi al diacriticelor. După ,,Bine aţi venit” nu este pus semnul exclamării, iar în loc de litera ,,ţ” avem ,,t”.

Sperăm ca aceste greşeli să existe doar în schiță şi să nu fie „preluate” și atunci când proiectul va fi materializat.

Primăria nu precizează când ar urma să fie amplasate totemurile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90