NOR CURIER 930X122

investitie

INVESTIŢIE LA ŞCOALA „NEGRU VODĂ” DIN PITEŞTI

Investiţie la Şcoala „Negru Vodă” din Piteşti. În această perioadă, autorităţile locale din Piteşti fac mai multe lucrări de reparaţii, reabilitare şi modernizare a şcolilor şi liceelor din municipiu.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Una dintre investiţiile finalizate este aceea de asfaltare a suprafeţei de joc a terenului de sport de la Şcoala Gimnazială „Negru Vodă” (fosta Şcoală Nr. 12 din Trivale). Suprafaţa veche de joc se degradase şi punea în pericol elevii.

În paralel, autorităţile continuă demersurile pentru construirea cu bani de la bugetul local sau de la cel naţional a unor săli de sport la licee şi şcoli.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Astfel de săli de sport ar urma să fie construite pentru şcolile „Nicolae Iorga”, „Tudor Arghezi” şi „Adrian Păunescu”, dar şi pentru liceul „Ion Cantacuzino” şi Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90