EcoMoto 930×122

INVESTIŢIE MAJORĂ PE STRADA BANAT

Investiţie majoră pe strada Banat. Primăria Piteşti a propus Consiliului Local (care se va reuni în şedinţă joia viitoare) reabilitarea şi modernizarea străzii Banat care dă şi numele unui cartier.

Este vorba despre lucrări care vor costa 2,35 de milioane de lei, inclusiv TVA, şi care vor viza întreaga lungime a arterei de circulaţie respectivă (de la secţia de Poliţie a municipiului Piteşti din strada Războieni până în bulevardul Eroilor, în spatele Judecătoriei Piteşti). Strada este paralelă cu Exerciţiu care, de asemenea, a fost reabilitată integral, valoarea alocată pentru Banat fiind a doua ca importanţă în acest an din punct de vedere al infrastructurii rutiere a municipiului.

Documentaţia pentru strada Banat a fost realizată de IPTANARG (proiectare). Lucrările efective vor fi făcute de o firmă specializată după parcurgerea etapelor de achiziţie publică prevăzute de lege.

Investiţia va viza: refacerea integrală a structurii rutiere, fiind prevăzute cinci straturi pentru partea carosabilă – geotextil, fundaţie de balast, strat de piatră spartă, strat de bază şi vovor asfaltic (strat de uzură); amenajarea trotuarelor; semnalizare rutieră; ridicarea capacelor de canal şi aducerea acestora la nivelul părţii carosabile; amenajarea spaţiilor verzi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90