930 x122 grota rece

simfonia lalelelor

INVITAT-SURPRIZĂ LA SIMFONIA LALELELOR

Invitat-surpriză la Simfonia Lalelelor. Pentru prima dată în cei 40 de ani de existenţă ai Simfoniei Lalelelor, un reprezentant al Vaticanului va participa la ediţia din acest an a evenimentului.

Citiți și: Petrecerea continuă! Show de senzație în Lunca Argeșului

Anunţul a fost făcut astăzi de primarul Cornel Ionică, într-o conferinţă de presă de prezentare a manifestării care va avea loc în perioada 21-23 aprilie 2017. Potrivit sursei citate, Vaticanul a răspuns pozitiv invitaţiei Primăriei Piteşti, urmând să îşi trimită un reprezentant la Simfonia Lalelelor 2017.

Primarul a precizat că, pe lângă reprezentantul Vaticanului, până acum şi-au mai confirmat prezenţa delegaţi din Olanda, Turcia, Portugalia, Palestina, Republica Moldova, Grecia, Serbia şi Suedia şi reprezentanţi ai ambasadelor din Bucureşti ale Olandei, Armeniei, Algeriei, Sloveniei, Belarusului, Argentinei, Israelului şi SUA.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Programul Simfoniei Lalelelor 2017 poate fi consultat AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3