NOR CURIER 930X122

ion georgescu

ION GEORGESCU, PREMIU IMPORTANT

Ion Georgescu, premiu important. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a participat în aceste zile în Bucureşti la cea de-a 25-a ediţie a Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Pe agenda reuniunii s-au aflat, printre altele, descentralizarea, autonomia locală şi întărirea capacităţii administrative. Evenimentul a reunit peste 100 de primari şi alţi participanţi din oraşele din întreaga ţară şi principalii parteneri de dialog din ministere şi comisiile parlamentare.

Cu această ocazie, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a primit distincția „Performanță și succes în administrația publică locală”.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

“Le dedic acest trofeu în primul rând cetățenilor orașului și echipei din Primăria Mioveni, alături de care am muncit pentru a obține, cu satisfacție deplină, aprecierile reprezentanților administrației publice centrale și ale conducerii Asociaţiei Oraşelor din România.”, declară primarul Mioveniului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3