Donaris 930 x 122

directori

IONICĂ A ÎNCEPUT SĂ SCHIMBE DIRECTORII LUI PENDIUC

Ionică a început să schimbe directorii lui Pendiuc. Cornel Ionică, primar al municipiului Piteşti ales în iunie 2016, a început să schimbe directorii de servicii şi direcţii aflate în subordinea Primăriei care au fost, cum se spune, mâna dreaptă a fostului primar Tudor Pendiuc.

Citiți și: Directorii să trăiască! Le cresc salariile!

Prima vizată este Carmen Salub, fostă Dumitrache, actuala directoare a Centrului Cultural Piteşti. Fostă ziaristă, Carmen Salub conduce de ani buni Centrul Cultural şi a fost percepută ca fiind unul dintre directorii cei mai ataşaţi de Tudor Pendiuc. Acesta din urmă şi-a şi stabilit biroul la Casa Cărţii după ce a ieşit din arest preventiv şi nu a mai putut intra în primărie.

Postul de director al Centrului Cultural va fi scos la concurs. Cornel Ionică a spus că nu este foarte mulţumit de activitatea acestei instituţii şi că în perioada următoare centrul va fi condus de un Consiliu de Administraţie.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90