Donaris 930 x 122

ionica

JUNGLĂ ÎN ȘTRAND! (GALERIE FOTO)

Chitiți să pupe cât mai mulți alegători în campania electorală, primarul Tudor Pendiuc și viceprimarul Cornel Ionică au lăsat orașul de izbeliște. Tandemul administrativ de groază al Piteștiului nu mai are timp pentru problemele reale ale municipiului.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Lipsa de preocupare pentru Pitești a tandemului horror se vede și în parcul Ștrand. Deși conducerea Primăriei s-a tot lăudat cu lucrările de modernizare, în parc sunt zone care arată oribil: lacul cu pești morți http://epitesti.ro/administrativ-3/focar-de-infectie-in-strand-galerie-foto-de-cosmar/, dar și bălării cât casa!

Pe marginile căii ferate pentru trenulețul destinat copiilor vegetația a fost lăsată să crească în voie, neîngrijit. Mărturie stau fotografiile pe care le-am făcut ieri. Trenulețul abia dacă se mai vede din cauza „junglei”! Așa ceva nu găsiți într-un parc dintr-o țară civilizată! Domnilor Pendiuc și Ionică, ne-au năpădit bălăriile! Se poate mai puțină campanie, oricum ridicolă, și mai multă administrație?

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3