930 x122 grota rece

casa casatoriilor

LICITAȚIE PENTRU CASA CĂSĂTORIILOR

Licitație pentru Casa Căsătoriilor. În curând, potrivit Primăriei, vor începe lucrările de reabilitare a faţadei Casei Coandă, din spatele Centrului Multifuncțional din centrul Piteștiului, clădire în care va funcţiona Casa Căsătoriilor.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Primăria a finalizat procedura de licitaţie, două firme din județul Argeş urmând să se ocupe de lucrări. Amenajările exterioare (pentru care a fost nevoie de aviz de la Ministerul Culturii, dat fiind statutul de clădire de patrimoniu) vor fi făcute cu bani de la bugetul local.

Pentru amenajările exterioare în bugetul pentru anul în curs a fost prevăzută suma de 512.000 de lei.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Este ultima etapă a investiţiilor în această clădire, cumpărată de Primăria Pitești de la Camera de Comerţ şi Industrie Argeş. Rămâne de văzut când se vor încheia lucrările și când va fi inaugurată, în sfârșit, noua Casă a Căsătoriilor. Municipalitatea estimează că șantierul se va închide în toamna acestui an.

Amintim că termenul inițial anunțat de conducerea Primăriei pentru darea în folosință a noii Case a Căsătorilor era 1 aprilie 2015. Subiectul pe larg, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90