New Profesional Consult 930 x 122

bazin

LICITAŢII PENTRU ŞTRANDURILE DIN PITEŞTI

Licitaţii pentru ştrandurile din Piteşti. Consilierii locali au aprobat un proiect prin care în curând vor fi scoase la licitaţie mai multe spaţii din bazele de agrement din Piteşti, spaţii pentru amenajarea de terase la care în sezonul cald se vor servi mâncăruri şi băuturi răcoritoare.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astfel de licitaţii vor fi organizate pentru spaţii de la ştrandurile din Tudor Vladimirescu, de pe strada Costache Negri (de lângă Bazinul Olimpic) şi de la baza de agrement de la intrarea în cartierul Trivale. Preţul de pornire va fi de 1 leu metrul pătrat pe zi.

De asemenea, în zona centrală a Piteştiului vor fi amplasate şi două rulote cu îngheţată (preţul de pornire la licitaţie va fi de 3 lei metrul pătrat pe zi) şi două terase de alimentaţie publică (2 lei metrul pătrat pe zi).

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3