930 x122 grota rece

locuri de joaca

LOCURI DE JOACĂ DIN PITEȘTI, ÎN REABILITARE

Locuri de joacă din Pitești, în reabilitare. Municipalitatea a încheiat licitația pentru un proiect ce prevede reabilitarea totală a 5 locuri de joacă de pe raza orașului și reabilitarea parțială a altuia.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Potrivit Primăriei Pitești, cele 5 locuri de joacă ce vor fi reabilitate total sunt: de lângă Grotă – Trivale (375 mp); de la Palatul Copiilor – strada Trivale (452 mp); de la Grădina Zoo – Trivale – (600 mp); de la blocul P21 – Tudor  Vladimirescu (440 mp); bl. Z3-Z4 – Str. Dacia (240 mp).

Al șaselea loc de joacă, ce ar urma să fie reabilitat parțial, este cel de la blocurile 50-51 din Trivale (320 mp).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

„În cazul primelor cinci locuri de joacă, vor fi scoase în totalitate echipamentele existente și vor fi înlocuite cu modele moderne, noi, diferite constructiv şi funcţional. Vor fi realizate suprafeţe de contact moderne şi sigure pentru protecţia la impact prin turnare de covor elastic de cauciuc. Se vor amplasa echipamente specifice pentru grupe de vârstă cuprinse între 1 – 15 ani.

Dintre echipamente de joacă ce vor fi montate amintim: leagăne cu patru şezuturi, balansoar pe arc elicoidal tip calamar, echipament pe arc elicoidal tip rechin, echipament pe arc elicoidal tip papagal, echipament rotativ și multe altele. Locul de joacă de la bl. 50-51 va fi acoperit cu covor elastic pentru amortizare șocuri.

Nu în ultimul rând, va fi afișat la loc vizibil programul de organizare şi  funcţionare al locurilor de joacă în Municipiul Piteşti, precum și sancțiunile în caz de nerespectare a acestuia”, precizează Primăria Pitești. (Foto: arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90