Donaris 930 x 122

banat

MĂMICILE DIN BANAT-EXERCIŢIU, APEL CĂTRE PRIMĂRIE

UPDATE: În urma articolului nostru, Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești informează: „În planul de investiții al Administrației Domeniului Public Pitești din anul 2017 este cuprinsă proiectarea, în vederea modernizării, a locului de joacă din cartierul Banat – blocurile B15, B16 și B17, precum și a locului de joacă de la blocul C18 (Centrofarm).”

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

Aproape ca de obicei, prost obicei, ADP Pitești nu precizează termene exacte pentru concretizarea acestor investiții. 

Mai multe mămici care locuiesc în zona Banat-Exerciţiu solicită Primăriei Pitești amenajarea în zonă a unui parc şi a unor locuri de joacă pentru copii.

Citiți și: De ce au fost amendați mai mulți comercianți de mărțișoare din Pitești

Mămicile reclamă că în timp ce în alte zone parcurile au fost reabilitate și locurile de joacă modernizate (ca de exemplu pe Calea București – foto), zona Banat-Exercițiu este văduvită din acest punct de vedere.

Reprezentanții Primăriei afirmă că toate zonele municipiului sunt luate în considerare, dar pe rând. Potrivit sursei citate, încă de anul trecut s-au alocat bani pentru montarea de noi echipamente sau chiar pentru amenajarea de noi locuri de joacă și că programul va continua și în acest an.

Luna trecută Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești ne-a trimis un răspuns cu privire la acest subiect: AICI.

Conform Primăriei, investițiile în locuri de joacă vor fi derulate până la finalul anului în curs.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90