930X122 MAIA

bogdan aristănțoiu

„MASCAȚII” FAC ORDINE ÎN PARCUL TRIVALE

„Mascații” fac ordine în parcul Trivale. În urma articolului nostru de astăzi cu privire la mizeria din parcul Trivale, ne-a contactat telefonic purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

„Am hotărât ca zilnic, începând de astăzi, echipaje de la Biroul Ordine Publică să patruleze prin parc. După lăsarea întunericului, în parcul Trivale vom trimite polițiștii de la Biroul Intervenție la Evenimente (n.r. – „mascații”)”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Mizeria lăsată în urmă de indivizi certați cu bunul simț, dar și prezența, uneori, în parc a unor persoane dubioase (potrivit unor sesizări primite pe adresa redacției) fac utilă măsura anunțată de Aristănțoiu. Să vedem rezultatele!

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

Articolul în care atragem atenția asupra degradării în general a parcului Trivale, nu doar asupra mizeriei, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA