930×122 CAPRA 5

Pitesti

MEGA BIG BROTHER ÎN PITEŞTI

Mega Big Brother în Piteşti. Conform strategiei integrate de dezvoltare urbană a municipiului Piteşti pentru perioada 2017-2023, o atenţie deosebită va fi acordată proiectelor de fluidizare a traficului rutier.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Unul dintre ele constă în introducerea unui sistem complex de management inteligent al traficului (semafoare care adaptează culorile în funcţie de numărul maşinilor de pe carosabil) şi în montarea a 150 de camere de luat vederi pentru monitorizarea arterelor importante de circulaţie şi a zonelor aglomerate, inclusiv pentru mijloacele de transport în comun.

Proiectul, care are o valoare estimată de 6.000.000 de euro şi care va fi realizat cu bani europeni, urmează să fie aprobat de principiu în şedinţa ordinară în plen de luna viitoare a Consiliului Local.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3