930 x122 grota rece

apartamente

MINIM ISTORIC LA BLOC ÎN PITEŞTI

Minim istoric la bloc în Piteşti. Conform unui raport de ultimă oră al societăţii Termo Calor Confort, numărul apartamentelor din Piteşti branşate la sistemul centralizat de încălzire a coborât la un minim istoric.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Potrivit documentului, la Termoficare mai sunt racordate doar puţin peste 23.000 de apartamente dintr-un total de circa 50.000 câte numără Piteştiul. La apartamentele de bloc se adaugă clienţi de tipul unor unităţi de învăţământ sau agenţi economici.

Cu toate acestea şi în ciuda datoriilor pe care le are de recuperat şi a scăderii tarifului, societatea de termoficare a municipalităţii a reuşit anul trecut să ajungă pe profit după o lungă perioadă de timp. Amintim că în ultimii ani vechile centrale au fost înlocuite cu centrale termice de cartier, mult mai economice.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90