Donaris 930 x 122

mioveni

MIOVENI: AVERTISMENT PENTRU PROPRIETARII DE FÂNTÂNI ȘI PUȚURI

Mioveni: Avertisment pentru proprietarii de fântâni și puțuri. În ultima perioadă, la nivel naţional, s-au înregistrat numeroase cazuri în care au fost necesare intervenţii pentru salvarea unor persoane, preponderent minori, care au căzut în puţuri sau fântâni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Primăria oraşului Mioveni, prin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, informează cetăţenii cu privire la obligativitatea de a  proteja puţurile sau fântânile în vederea înlăturării oricărui pericol.

În acest sens, fântânile sau puţurile din gospodării trebuie împrejmuite şi acoperite cu capace, astfel încât să nu existe pericol de cădere.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

De asemenea, reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mioveni le atrag atenţia locuitorilor asupra restricţionării accesului minorilor în preajma puțurilor și a fântânilor.

Este important ca populaţia să aibă în vedere toate măsurile de siguranţă pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi pagubele materiale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90