930 x122 grota rece

mioveni

MIOVENI: POȚI SCĂPA DE APARATELE VECHI ȘI STRICATE DIN CASĂ!

Mioveni: Poți scăpa de aparatele vechi și stricate din casă! În Mioveni va fi organizată o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE). Acţiunea face parte din campania naţională “Marea debarasare”.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Având în vedere implicarea de care au dat dovadă cetăţenii oraşului în campaniile precedente, pentru această acțiune, care va avea loc vineri, 23 iunie 2017, între orele 9 și 17, Primăria Mioveni, asociaţia Ecopoint şi RecoBat au pregătit locuri pentru amplasarea centrelor de colectare, dar şi premii.

Centrele de colectare vor fi în zona Carrefour Mioveni și în parcarea din faţa Administrației Fiscale.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Cetăţenii care vor să scape de deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită a acestora de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la numărul de telefon 0770.439.051, informează Primăria orașului.

Fiecare deponent care va participa la acţiune va fi înscris automat la o tombolă cu premii. Câştigătorii vor fi anunţaţi la extragerea care se va desfășura pe 23 iunie, de la ora 17:30, la Primăria Mioveni.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria oraşului Mioveni – Serviciul Corp Control: la camera 9 sau la numărul de telefon 0348/455.444, interior 111.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90