Donaris 930 x 122

simfonie

Multumit ca Simfonia…exista!

Doru Iliescu, directorul Administratiei Domeniului Public Pitesti, este fericit ca editia din acest an a Simfoniei Lalelelor se poate desfasura in conditii normale. Iliescu sustine ca un asemenea eveniment este din ce in ce mai greu de realizat in conditiile accentuarii crizei economice si financiare.

Doru Iliescudeclara ca, din punctul sau de vedere, cea mai mare surpriza pentru editia din acest an a Simfoniei Lalelelor este ca evenimentul…exista!

„Ne-au intrebat unii si altii ce surprize pregatim de Simfonia Lalelelor. Cred ca cea mai mare surpriza este aceea ca Simfonia exista! Este un motiv de bucurie si de mândrie pentru noi toti ca Simfonia Lalelelor (n.r. 16-18 aprilie) continua in aceste conditii economice foarte dificile in care nu mai merg multe. Sunt vremuri foarte grele care nu mai permit multe din lucrurile de alta data si, totusi, iata ca reusim sa mentinem traditia, sa o continuam”, ne-a declarat Doru Iliescu.

Directorul ADP ne-a mai spus ca pregatirile pentru eveniment sunt in toi si ca pitestenii si ceilalti vizitatori din tara si din strainatate vor avea parte, ca de obicei, de un eveniment „de inalta tinuta”.

{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3