New Profesional Consult 930 x 122

cetatea poenari

MUTARE LA CETATEA POENARI

Mutare la cetatea Poenari. Autoritățile fac demersuri pentru relocarea ursoaicei și a celor trei pui care și-au făcut apariția în zona cetății Poenari. Deocamdată, cetatea este închisă vizitatorilor.

Citiți și: Important: Se vrea deschiderea celui mai spectaculos drum din România tot anul

„Cetatea rămâne închisă până găsim o soluție. Urșii ar putea fi mutați la rezervația din Zărnești, la o grădină zoologică (temporar) sau pe un fond cinegetic.

Până atunci, îi sfătuim pe turiști să nu mai hrănească urșii, care se pare că sunt pe tot traseul Transfăgărășanului.”, a declarat prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

Ca urmare a prezenței urșilor în zonă, cetatea Poenari din comuna Arefu, de pe Transfăgărășan, a fost închisă zilele trecute vizitatorilor.

Dovedind o totală lipsă de respect față de turiști și un amatorism cumplit în comunicare, Consiliul Județean Argeș, instituția care administrează obiectivul, nu a anunțat public din timp închiderea cetății. Turiștii s-au trezit pur și simplu puși în fața faptului împlinit chiar la fața locului.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3