930×122 CAPRA 5

pasaj

NOI PASAJE PIETONALE ÎN PITEŞTI

Noi pasaje pietonale în Piteşti. Două noi pasaje pietonale ar urma să fie construite în Piteşti pe lângă cele două deja existente pe sub bulevardul I.C. Brătianu (Sfânta Vineri-Magnolia şi Griviţei).

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Conform planurilor autorităţilor locale, a fost elaborat un proiect pentru asigurarea unor mijloace alternative de mobilitate faţă de transportul rutier, un loc aparte avându-l circuitele de biciclete şi construcţia celor două pasaje noi amintite mai sus.

În proiect nu se prevăd zonele în care vor fi construite (acestea vor fi identificate) şi nici dacă pasajele vor fi subterane sau supraterane. Se mizează însă pe bani de la bugetul local pentru construcţia acestora, orizontul de timp pentru realizarea investiţiei fiind anul 2023. (Foto: desciptiv)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90