930×122 CAPRA 5

primaria pitesti

NOI TERASE SE DESCHID ÎN PITEŞTI

Noi terase se deschid în Piteşti.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Primăria, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, va organiza licitaţii pentru amenajarea de terase şi tonete de îngheţată în Centru şi în incinta bazelor de agrement în aer liber din Trivale, Tudor Vladimirescu şi Costache Negri.

În Centru, de exemplu, vor fi două terase de alimentaţie publică şi patru tonete de îngheţată. Zonele de amplasare vor fi anunțate.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Fiecare terasă va avea cel mult 75 de mp și va trebui să asigure accesul clienţilor la toalete. Pentru ocuparea domeniului public, municipalitatea va cere de la comercianţii taxe care vor începe de la 1,5 lei pe mp pe zi şi vor ajunge la 4,5 lei pe mp pe zi (sunt preţurile de pornire la licitaţii).

Potrivit conducerii Primăriei, terasele vor fi deschise pe 1 mai. Practic, atunci va fi dat startul sezonului estival 2018.

Anul trecut, ePitești a semnalat mizeria de nedescris de la o astfel de terasă deschisă în Piața „Vasile Milea” (subiectul pe larg și imagini, AICI). Vom monitoriza situația și în acest an.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90