Posada 930 x 122

primaria pitesti

NOI TERASE SE DESCHID ÎN PITEŞTI

Noi terase se deschid în Piteşti.

Citiți și: PITEȘTENII, JIGNIȚI DE PRIMĂRIA LUI IONICĂ. „SUNTEȚI PENIBIL!”

Primăria, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, va organiza licitaţii pentru amenajarea de terase şi tonete de îngheţată în Centru şi în incinta bazelor de agrement în aer liber din Trivale, Tudor Vladimirescu şi Costache Negri.

În Centru, de exemplu, vor fi două terase de alimentaţie publică şi patru tonete de îngheţată. Zonele de amplasare vor fi anunțate.

Citiți și: PRIMĂRIA LUI IONICĂ, DEZMĂȚ PE BANI PUBLICI. SUMĂ COLOSALĂ PENTRU CONCERTE

Fiecare terasă va avea cel mult 75 de mp și va trebui să asigure accesul clienţilor la toalete. Pentru ocuparea domeniului public, municipalitatea va cere de la comercianţii taxe care vor începe de la 1,5 lei pe mp pe zi şi vor ajunge la 4,5 lei pe mp pe zi (sunt preţurile de pornire la licitaţii).

Potrivit conducerii Primăriei, terasele vor fi deschise pe 1 mai. Practic, atunci va fi dat startul sezonului estival 2018.

Anul trecut, ePitești a semnalat mizeria de nedescris de la o astfel de terasă deschisă în Piața „Vasile Milea” (subiectul pe larg și imagini, AICI). Vom monitoriza situația și în acest an.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066