930 x122 grota rece

blocuri

NOI ZONE REZIDENŢIALE ÎN PITEŞTI

În următoarea perioadă municipalitatea Piteşti va aproba planurile urbanistice zonale (PUZ) pentru alte proiecte de construire a unor blocuri de locuinţe.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pe un teren privat de pe strada Eremia Grigorescu, de la nr. 11, va fi ridicată o clădire cu locuinţe colective, cu demisol, parter şi patru etaje. Fiecare dintre cele 11 apartamente va avea câte un loc de parcare în demisolul blocului. Investitorul se numeşte Cornel Ion Teodorescu.

De asemenea, pe câteva terenuri private de pe strada Căpitan Ion Cuţui se va construi o zonă rezidenţială, la iniţiativa lui Gabriel Leonard Zarcu. Zona ar urma să aibă şi o parte de producţie şi depozitare. Regimul de înălţime va fi de maximum 7 etaje. Clădirile vor avea locuri de parcare corespunzătoare în incinta proprietăţii beneficiarilor, în funcţie de numărul apartamentelor construite.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Un alt investitor, Adela Florescu, va construi o zonă rezidenţială pe Calea Craiovei. Regimul de înălţime nu va depăşi 10 etaje. În funcţie de numărul de apartamente, va fi stabilit şi numărul de locuri de parcare necesare.

Ulterior aprobării PUZ-urilor, vor fi stabilite termenele de execuţie. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3