NOR CURIER 930X122

casatorii

NOU! CĂSĂTORII ONLINE ÎN PITEȘTI. PRIMARUL ANUNȚĂ

Căsătorii online în Pitești. Cu puțin timp în urmă, primarul Cornel Ionică a făcut un anunț cu privire la programarea căsătoriilor în Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

“Din respect pentru cetățenii Piteștiului și pentru timpul dumneavoastră, începând cu 01.04.2017 ne-am propus să implementăm un concept nou, care sperăm să vină în întâmpinarea potențialilor beneficiari, și anume: PROGRAMAREA OFICIERII CĂSĂTORIILOR CIVILE ONLINE.

Implementarea programării căsătoriilor online prin intermediul site-ului Primăriei municipiului Pitești își propune simplificarea procedurilor necesare oficierii căsătoriei civile și ușurarea accesului cetățenilor la informațiile de larg interes.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Cuplurile care vor să își oficieze căsătoria în municipiul Pitești vor avea alternativa programării acesteia online la data și la ora pe care o doresc. Astfel, viitorii soți pot să fixeze în detaliu toate amănuntele, spre a nu lăsa nimic la voia întâmplării cu ocazia unui asemenea eveniment deosebit.

Cei care accesează aplicația trebuie doar să aleagă data și ora disponibilă la care doresc oficierea căsătoriei. Formularul electronic impune completarea numelui, a CNP-ului fiecăruia dintre soți, a adresei de e-mail și a numărului de telefon al unuia dintre solicitanți. Aceștia vor primi prin e-mail, la adresa specificată, mesajul conținând confirmarea programării și li se va indica data la care trebuie să se prezinte la oficiul Serviciului Stare Civilă pentru depunerea actelor conform cerințelor legale.

Rezervarea online se poate face cu cel puțin 12 zile înainte de data căsătoriei.

Pe același site se afișează și informațiile referitoare la documentele, declarațiile, termenele și condițiile necesare oficierii căsătoriei.

Tot online se poate solicita anularea sau reprogramarea căsătoriei, cu cel puțin 11 zile înainte de termenul oficierii acesteia. Facem mențiunea că neprezentarea cu cel puțin 11 zile înainte de data programată a căsătoriei a ambilor parteneri, având asupra lor documentele solicitate, conduce la anularea automată a rezervării efectuate online.

Informatizarea acestui serviciu al Primăriei li se adresează tuturor piteștenilor, dar în primul rând tinerilor, principalii utilizatori ai mediului virtual, aceștia reprezentând și majoritatea celor care pășesc pragul Serviciului de Stare Civilă pentru oficierea căsătoriei.”, transmite primarul Piteștiului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90