930X122 MAIA

colegiul maria teiuleanu

NOU HOTEL ÎN PITEȘTI. SCHIMBARE DE PLAN

Nou hotel în Pitești. Schimbare de plan. După cum v-am informat, Primăria Piteşti are un proiect pentru transformarea în mini hotel a căminului Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din curtea Inspectoratului Şcolar Argeş.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Licitaţia a fost câştigată de societatea piteșteană Selca, firma constructoare trecând deja la organizarea şantierului. În prezent se lucrează în interior la dezafectarea unor structuri care nu mai sunt folositoare.

Proiectul inițial a fost schimbat. În loc de 9 camere, prin modificarea compartimentării, mini hotelul va avea, potrivit Primăriei Pitești, în jur de 50 de camere, fiecare dotată cu grup sanitar propriu. Clasificarea va fi de 2 stele.

Citiți și: Pitești: Cine este noul proprietar și ce se întâmplă cu fostul Hotel al „Partidului” din Centru

Investiția se ridică la 1.000.000 de lei, conform municipalității. Banii vor fi de la bugetul local, iar nu de la bugetul de stat, așa cum susținea în urmă cu două luni conducerea Primăriei că și-ar fi dorit. Termenul de finalizare a lucrărilor este în primăvara anului viitor.

În noul mini hotel ar urma să fie cazate diverse delegaţii care vor ajunge în Piteşti. De asemenea, elevii de la „Teiuleanu” vor putea face aici practică.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90