Donaris 930 x 122

gunoi

NOU ÎN PITEȘTI. CE SE VA ÎNTÂMPLA CU GHENELE DE GUNOI

Ce se va întâmpla cu ghenele de gunoi. În premieră pentru municipiu, containerele de gunoi din Piteşti vor fi încastrate în pământ, în concordanţă cu noile cerinţe europene în materie, reiterează conducerea Primăriei.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În prezent, platformele cu containere se află la suprafaţă şi reprezintă, nu în puține cazuri, focare de infecţie. Ba mai mult, în urma așa-zisului proiect de regenerare urbană finanţat cu bani europeni, au apărut un fel de cazemate (beton și pergole) pentru adăpostirea ghenelor de gunoi, care au devenit adăposturi ideale pentru oamenii străzii.

Potrivit municipalității, accesul la containerele de gunoi îngropate se va face prin conducte speciale, montate la suprafaţă. Rămâne de văzut cum va rezolva Primăria problema colectării şi transportului gunoiului (vor fi cumpărate autospeciale noi, adaptate?) şi problema „cazematelor” de la suprafață (construite nu cu mult timp în urmă, vor fi demolate?) și când vom avea primele containere încastrate în pământ. Și mai punem o întrebare: domnule primar Cornel Ionică, în condițiile noului proiect, de ce au mai fost construite „cazematele” din beton, cu pergole, la actualele platforme (foto 1)? Aveți un răspuns logic de dat? (Foto 2 Arhivă: oltenasul.ro)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA