930 x122 grota rece

fundătura nicolae bălcescu

O FAMILIE DIN PITEȘTI SCOATE DIN MINȚI AUTORITĂȚILE

O familie din Pitești scoate din minți autoritățile. Autoritățile piteștene vor acționa din nou pentru a ridica gunoiul pe care familia Popa îl adună și îl depozitează pe domeniul public, pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu, strada din cartierul Găvana pe care domiciliază.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Conform unui anunț al municipalității, în perioada următoare reprezentanții Primăriei Pitești, lucrători ai societății de Salubritate, Poliția Locală și Poliția Națională, dar și alte entități administrative vor interveni pentru evacuarea gunoiului de pe domeniul public.

Nu este prima acțiune pe care autoritățile o fac pentru a igieniza zona respectivă, în ultimii ani intervenindu-se de mai multe ori pentru a ridica gunoaiele strânse de cei doi soți – oameni în vârstă, care au primit și amenzi. Fără rezultat, însă. Familia adună în continuare gunoaie, spre disperarea vecinilor și a autorităților.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Precedenta acțiune de strângere a deșeurilor a avut loc anul trecut (foto), când au fost încărcate cu gunoi nu mai puțin de 20 de mașini. Amănunte, AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA