New Profesional Consult 930 x 122

discotecă

O NOUĂ DISCOTECĂ SE DESCHIDE ÎN PITEȘTI

O nouă discotecă se deschide în Pitești. În parcul Lunca Argeșului, din zona Zăvoi a Piteștiului, va fi deschisă în acest an o discotecă în aer liber.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Spaţiul necesar este amenajat încă din faza de proiectare a parcului, în zona dinspre Hidroconstrucţia. Parcul fiind, însă, o investiție cu bani europeni, aici puteau fi organizate activități generatoare de profit, inclusiv discotecă, abia după 5 ani de la darea în folosință a acestuia, potrivit regulilor europene. Cei 5 ani au expirat și, prin urmare, Primăria Pitești dă undă verde activităților comerciale.

Discoteca în aer liber va fi deschisă în parteneriat cu investitori privați.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Deocamdată, Primăria nu a anunțat numele investitorilor. De asemenea, urmează să fie stabilită data exactă de deschidere a discotecii și programul de funcționare (este de așteptat ca discoteca să fie deschisă în weekend-uri, pe timpul sezonului cald). Rămâne de văzut și dacă intrarea va fi contra cost sau gratuită.

Pe de altă parte, tot în parcul Lunca Argeșului, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti va închiria patru foişoare din lemn (fiecare are câte 43 de mp) pentru activități comerciale (vânzare de produse alimentare, băuturi răcoritoare, etc.). Chiria cerută la licitația care va fi organizată în acest sens este de 1.591 de lei pe lună.

Amintim că Primăria Pitești are în vedere amenajarea a încă două noi parcuri, Lunca Argeşului 2 şi Lunca Argeşului 3, tot cu fonduri europene, în zona riverană a Argeşului, în amonte de parcul deja existent.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90