Donaris 930 x 122

club

O NOUĂ INVESTIȚIE ÎN PRUNDU

O nouă investiție în Prundu. Primăria Piteşti va continua şi în acest an să amenajeze cluburi pentru seniori. Este vorba de spaţii pentru persoanele în vârstă, spații în care pensionarii îşi pot petrece într-un mod plăcut timpul liber, socializând și jucând şah, table etc. Spaţiile au şi bucătării (în unele zone), televizoare şi facilităţi pentru persoanele cu handicap.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

În acest an un astfel de club va fi amenajat în Prundu, în incinta fostului punct termic 1.005 (dezafectat). Investiţia se va ridica la aproape 100.000 de lei. Termenele de execuție urmează să fie anunțate.

Astfel de cluburi mai sunt în zonele Trivale, Găvana, Maior Şonţu (Centru) şi Parcul Tineretului (Craiovei). Ultimele două au fost deschise anul trecut şi sunt cele mai moderne.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3