EcoMoto 930×122

Arges

OLAF, CONTROL LA CONSILIUL JUDEŢEAN

OLAF (Oficiul European de Luptă Antifraudă), care este Biroul antifraudă al Uniunii Europene, desfăşoară în aceste zile o anchetă la Consiliul Judeţean Argeş.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Florin Tecău, preşedintele instituției, a spus astăzi că este vorba de un control care vizează modul în care s-au cheltuit banii pentru programul „Laptele şi cornul”, program adresat preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar şi gimnazial.

„Controalele se fac aleatoriu în mai multe judeţe. Din câte ştiu, nu sunt probleme cu felul în care s-au cheltuit banii. Noi, în Argeş, avem o problemă cu firma care livrează produsele lactate (n.r. – Lactag), care a întrerupt livrările din cauza unor probleme cu ambalajele. Vom vedea în perioada următoare cum vom rezolva această situaţie.”, a declarat Tecău în săptămânala conferinţă de presă a PSD Argeș, conferință în care şi-a anunţat şi intenţia să candideze în acest an pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. (Foto: libertatea.ro)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3