930×122 CAPRA 5

parcare3

Parcarile de la blocuri, cu plata la Pitesti?

Locatarii din Pitesti ar putea inchiria locurile de parcare de la blocuri. O decizie finala in acest sens urmeaza insa sa fie luata in perioada urmatoare.

 

Una dintre problemele cel mai des invocate de catre cetateni in ultima vreme este cea a parcarilor. In special parcarile la blocuri ridica anumite probleme, avand in vedere ca numarul masinilor s-a inmultit peste masura in raport cu necesarul de locuri de parcare.
Concret, in Pitesti sunt circa 70.000 de masini si doar circa 50.000 de locuri de parcare.

Una dintre solutiile avansate de municipalitate este inchirierea locurilor de parcare de la blocuri. O astfel de varianta ar duce la mai putine scandaluri in asociatii si la o anumita disciplina, ca sa nu mai vorbim de banii care ar veni la buget.

Solutia este solicitata din ce in ce mai des de catre locatari, iar municipalitatea ia in calcul introducerea unei asemenea prevederi numai acolo unde asociatiile doresc acest lucru. Practic, nu se va impune ca regula inchirierea acestor locuri, ci doar acolo unde exista vointa exprimata in scris a asociatiilor.

Solutia este in studiu deocamdata, municipalitatea facand cercetari in acest sens si in alte orase unde toate locurile de parcare sunt cu plata.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90