930×122 CAPRA 5

pendiuc.1

Pendiuc infrunta furtuni de nisip in Irak

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, va reveni joi dimineata din Irak, tara in care se afla pentru a sustine o serie de conferinte pe teme de administratie publica locala. Primarul a luat legatura cu colegii sai din Primarie si i-a tinut permanent la curent cu privire la ce se intâmpla in Irak, primind si informatii privind ceea ce se intâmpla la Pitesti. Edilul le-a povestit colegilor sai si despre pericolele pe care le infrunta in Irak.

Pendiuc le-a spus colegilor din Primarie ca s-a intâlnit in zona orasului Erbil, acolo unde conferentiaza, si cu irakieni care au facut anul pregatitor de facultate la Pitesti si cu care a discutat zeci de minute despre România si perioada petrecuta de acestia in municipiul resedinta de judet al Argesului.

Pe de alta parte, Pendiuc le-a spus colaboratorilor din Primarie si ca una din marile probleme cu care se confrunta in Irak este aceea a furtunilor de nisip care dau mari batai de cap in special persoanelor care nu sunt obisnuite cu astfel de fenomene, asa cum este si cazul sau.

Pendiuc a plecat in Irak ca membru al unei delegatii a Agentiei SUA pentru Dezvoltare Internationala din care face parte sin un american cetatean de onoare al Pitestiului, Scott Johnson. Rolul delegatiei este acela de a sustine conferinte pe teme de dezvoltare locala in orasul Erbil pentru mai multi membri ai autoritatilor locale din Irak.

{loadposition inside}

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3