New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc_pitesti

Pendiuc, mandru de centrul Pitestiului

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a tinut sa faca un comentariu de final de an cu privire la zona centrala a orasului. Raspunzand unor declaratii conform carora modernizarea Centrului nu ar fi fost o prioritate, primarul s-a declarat chiar mandru de aceasta realizare.

 

„Ma plimbam recent pe zona centrala impreuna cu familia. Si m-am gandit ca daca nu am fi modernizat Centrul atunci cand am facut-o, acum ce mai puteam face, pe timp de criza?

Am fi ramas cu o strada asfaltata, caci asta era zona centrala inainte. Bucuria mea mare a izvorat din discutiile cu oameni care au revenit dupa mult timp din strainatate si carora nu le venea sa creada cum arata Centrul. Si mai mare este bucuria ca am putut face acest lucru din banii nostri, nu ne-a dat niciun Guvern vreun leu, indiferent care a fost acel Guvern.

Vreau sa spun ca mai avem proiecte pe care vrem sa le realizam si pe care le vom realiza, asa cum i-am obisnuit pe pitesteni”, a spus primarul Tudor Pendiuc.

Modernizarea zonei centrale a orasului a inceput in anul 2001 si a durat mai multi ani, fiind realizata in trei etape. In prima etapa a fost modernizata Piata Milea, in a doua zona dintre magazinul Trivale si Piata Milea iar in ultima etapa a fost finalizata zona pana la Primarie. Doua mari firme au lucrat la aceste obiective de investitii, respectiv Zeus si Conarg.

Au existat de-a lungul timpului voci, in special din zona opozitiei, privind faptul ca aceste investitii nu ar fi fost necesare si ca Centrul nu ar arata asa cum trebuie. Comentariul primarului survine tocmai in contextul unor asemenea discutii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3