Donaris 930 x 122

lunca argesului

PERICOL ÎN PARC! ”VOM EVACUA OAMENII”

Pericol în parc! „Vom evacua oamenii”. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești vine cu un anunț important. Oamenii ar urma să fie evacuați din parcul Lunca Argeșului în situația în care condițiile meteorologice o vor impune.

Citiți și: Ce s-a întâmplat în Lunca Argeșului întrece orice măsură! Nimeni nu se aștepta

Concret, în cazul în care se vor semnala vânt puternic și ploaie torențială, agenții care asigură paza în parc ”au dispoziție să restricționeze accesul și, în același timp, să evacueze cetățenii care pot fi surprinși de aceste fenomene în incinta parcului.”, precizează sursa citată.

Decizia este ca urmare a faptului că două plute din parcul Lunca Argeșului au fost lovite aseară de trăsnet și în contextul codului galben de furtună sub care se află județul Argeș (amănunte, AICI). Copacii au fost degajați înainte să se prăbușească. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Pitești. Surpriză în această seară în Lunca Argeșului!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90