930×122 CAPRA 5

preludiu

Peste 100 de sectii speciale de votare in Arges

Pitesti. 6 octombrie 2009. Prefectura Arges.
Prefectul Gheorghe Davidescu a semnat Ordinul privind delimitarea sectiilor de votare pentru alegerile prezidentiale. Astfel, vor fi organizate un total de 598 de sectii de votare, dintre care 493 de sectii la care vor vota alegatorii inscrisi in listele electorale permanente si 105 sectii de votare speciale- 3 in municipiul Pitesti, 2 in Mioveni si cate una in celelalte 100 de localitati ale judetului.
Totodata, a fost aprobata si componeta Comisiei Tehnice Judetene si a Secretariatului Tehnic Permanent, care vor ocupa de buna organizare a alegerilor. A fost, de asemenea, aprobata dimensiunea stampilei de control a Biroului Electoral de Circumscriptie- Arges. Maine, 7 octombrie, la sediul Tribunalului Arges, va avea loc tragerea la sorti a magistratilor care vor face parte din Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie Arges.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA