PITEȘTENI EXASPERAȚI: E HAOS! | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

politia locala

PITEȘTENI EXASPERAȚI: E HAOS!

Piteșteni exasperați: E haos! Autorităţile locale din Piteşti au în derulare o investiţie de modernizare a străzilor din zona Tarlaua 22 (aproape de ieşirea spre Craiova, platoul din partea dreapta).

Citiți și: PITEȘTENI REVOLTAȚI! GĂȘTILE DE CARTIER ÎȘI FAC DE CAP

Piteștenii din zonă solicită ca după modernizare pe strada I.L. Caragiale să fie montate şi semne de circulaţie pentru interzicerea staționării autovehiculelor. Motivul: ori de câte ori se organizează târg de maşini în Târgul Săptămânal din apropiere, în zonă se produce haos, iar strada este aproape blocată.

De asemenea, cetățenii, exasperați, vor ca echipajele Poliţiei Locale să îi amendeze pe șoferii care urcă maşinile pe trotuare.

Citiți și: PITEȘTI: TAXI LA CONTROL!

„Solicitarea referitoare la amplasarea semnelor de circulaţie în zona străzii I.L. Caragiale va fi analizată în comisia de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti. După finalizarea lucrărilor de reabilitare şi de modernizare a străzii, Administrația Domeniului Public va proceda la marcarea corespunzătoare în zona intersecţiei cu strada Martha Rădulescu.”, răspunde Primăria. (Foto: descriptiv) 

Jupiter 555×222
Jupiter 570×90