PITEȘTENI EXASPERAȚI: E HAOS! | ePitesti
Nisan 930 x 122

politia locala

PITEȘTENI EXASPERAȚI: E HAOS!

Piteșteni exasperați: E haos! Autorităţile locale din Piteşti au în derulare o investiţie de modernizare a străzilor din zona Tarlaua 22 (aproape de ieşirea spre Craiova, platoul din partea dreapta).

Citiți și: TUPEU ÎN PITEȘTI! BOLIZI DE LUX, PARCĂRI NESIMȚITE

Piteștenii din zonă solicită ca după modernizare pe strada I.L. Caragiale să fie montate şi semne de circulaţie pentru interzicerea staționării autovehiculelor. Motivul: ori de câte ori se organizează târg de maşini în Târgul Săptămânal din apropiere, în zonă se produce haos, iar strada este aproape blocată.

De asemenea, cetățenii, exasperați, vor ca echipajele Poliţiei Locale să îi amendeze pe șoferii care urcă maşinile pe trotuare.

Citiți și: PITEȘTI: ”MASCAȚII”, ÎN LOCURILE DE JOACĂ

„Solicitarea referitoare la amplasarea semnelor de circulaţie în zona străzii I.L. Caragiale va fi analizată în comisia de organizare a circulaţiei în municipiul Piteşti. După finalizarea lucrărilor de reabilitare şi de modernizare a străzii, Administrația Domeniului Public va proceda la marcarea corespunzătoare în zona intersecţiei cu strada Martha Rădulescu.”, răspunde Primăria. (Foto: descriptiv) 

Grant Salon 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066