930×122 CAPRA 5

autobuz

PITEȘTENI REVOLTAȚI: „E FOCAR DE INFECȚIE!”

Piteșteni revoltați. Piteștenii sesizează Primăriei că în anumite zone ale municipiului există adevărate focare de infecţie.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

O astfel de sesizare a fost transmisă şi de locuitorii din zona blocurilor „L” din Nord.

„Cine este responsabil de staţia de autobuz din Nord, zona L-uri (pe sensul de mers spre Centru)? Este un focar de infecţie, cu fecale, iar seara zona este plină de aurolaci care agresează călătorii. De ce nu dărâmaţi acoperişul şi nu o faceţi „open” (n.r. – deschisă), ca cele din Centru sau de la Gara Sud?”, întreabă cetăţenii.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Autorităţile susţin că vor face verificări în zonă şi că vor dispune salubrizarea acesteia. Cât despre staţie, aceasta este administrată de Publitrans, societate a municipalității.

Publicația noastră a atras atenția asupra mizeriei din unele stații. Detalii și imagini, AICI. Toate staţiile de autobuz din Piteşti vor intra în curând într-un amplu proces de modernizare cu bani europeni, a anunțat Primăria. Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3