NOR CURIER 930X122

consiliul local

PITEȘTENII CÂȘTIGĂ „RĂZBOIUL RUFELOR” CU PRIMĂRIA ȘI POLIȚIA LOCALĂ

Piteștenii câștigă „războiul rufelor” cu Primăria și Poliția Locală. Sunt piteșteni care ignoră Hotărârea de Consiliu Local referitoare la uscarea rufelor. Fie că nu au auzit de ea, fie că nu le pasă, și acum își usucă rufele în locuri interzise.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local la care facem referire, valabilă din luna iunie a anului 2017, este interzisă „montarea de suporţi din orice material pentru uscarea rufelor sau alte asemenea în afara logiilor (n.r. – a balcoanelor) sau pe pereţii exteriori ai unităţilor locative situate în blocuri de locuinţe”.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Cu alte cuvinte, din motive estetice și de minimă civilizație, uscarea rufelor este permisă doar în incinta balcoanelor, nu și pe pereții exteriori ai locuințelor din blocuri.

Persoanele fizice care încalcă această regulă riscă să fie amendate cu sume cuprinse între 200 şi 500 de lei.

Polițiștii locali sunt cei care, conform Hotărârii de Consiliu Local, ar trebui să constate dacă aceste reguli sunt respectate și cei care amendează acolo unde regulile sunt încălcate.

Asta teoretic. În practică, după cum puteți vedea și în fotografii, în Pitești rufele sunt uscate în continuare la vedere, fără ca Poliția Locală să amendeze (probabil că polițiștii locali așteaptă sesizări din partea vecinilor pentru a trece la acțiune).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90