New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul libertății

PITEȘTENII DIN TRIVALE CER SCHIMBĂRI

Piteștenii din Trivale cer schimbări. Piteștenii din cartierul Trivale au o listă de solicitări pe adresa Primăriei, în special cu privire la rezolvarea unor probleme de trafic rutier.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Una dintre cereri vizează amplasarea unui semafor în zona primului complex comercial, semafor care ar ajuta mai ales pietonii să traverseze strada în siguranță.

Locuitorii din Trivale vor și montarea unui semn cu limitator de viteză şi intrare doar într-un sens dinspre biserica „Sf. Andrei”.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

De asemenea, oamenii solicită ca între blocul turn 12E şi blocul 42 să fie amenajată o cale de acces pietonală.

Pe de altă parte, cetăţenii spun că este nevoie de repararea asfaltului şi de limitatoare de viteză între blocul 41 şi biserica „Sf. Andrei”.

În fine, este cerută şi penalizarea celor care parchează la întâmplare, mai ales în curbe, dar şi ridicarea maşinilor abandonate pe domeniul public (mai ales de-a lungul bulevardului Libertăţii – foto, principala arteră rutieră din cartierul Trivale).

Solicitările ar urma să fie analizate în comisia de organizare a circulației în municipiul Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3