Donaris 930 x 122

cornel ionica

PITEȘTENII, JIGNIȚI DE PRIMĂRIA LUI IONICĂ. „SUNTEȚI PENIBIL!”

Piteștenii, jigniți de Primăria lui Ionică. „Sunteți penibil!” Primăria Pitești a făcut un obicei din a-i jigni pe cetățeni. Punctele de vedere ale piteștenilor sunt, nu de puține ori, taxate cu insulte de Primărie sau de angajați ai instituției.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Pentru că și-a „permis” să critice parada de ieri de la deschiderea Simfoniei Lalelelor 2018, un cetățean a fost luat la rost de Primăria Pitești pe pagina acesteia de socializare.

„Și ce s-a întâmplat în Pitești? Flori, culoare, copii frumoși, oameni frumoși, vreme bună, veselie! Sunteți penibil!”, scrie Primăria.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Limbajul de țoapă folosit de „pitecantropul” care scrie în numele Primăriei a fost taxat de oameni: „Acesta nu este un răspuns demn de o primărie! Vă lipsesc niște cursuri de comunicare.”

Altcineva îi bate obrazul mitocanului de la Primărie: „Rușine vouă pentru exprimare! Vouă, celor plătiți de noi. Chiar am curiozitatea să văd cine se ascunde în spatele acestui mesaj total nedeontologic.” (click pe imagine pentru a vedea mesajul insultător):

Ulterior, Primăria Pitești a șters comentariul.

În următoarele zile vă vom prezenta și alte dovezi scrise ale nesimțirii cu care angajați ai Primăriei îi tratează pe piteșteni. Plătitori de taxe și impozite locale, ba chiar mărite în acest an, contribuabilii piteșteni au ajuns bătaia de joc a Primăriei.

Deși nesimțirea este uriașă, primarul Cornel Ionică nu ia măsuri împotriva bădăranilor din instituție care îi insultă pe cetățeni. Tragem de aici concluzia că Ionică tolerează, dacă nu chiar încurajează mitocănia.

Oamenii au dreptul să își spună opinia, indiferent care este ea. Dacă Primăria nu este de acord cu un punct de vedere, îl poate contrazice cu argumente, civilizat și decent. Eventual, dacă opinia i se pare deplasată, o poate ignora.

Ca angajat al unei instituții publice, însă, a te rățoi ca o țață la un cetățean este inadmisibil. Mitocanii din Primăria Pitești să țină cont zi de zi, ori de câte ori ajung la birou, de o realitate: salariile lor le sunt plătite de cetățeni, de contribuabili. Cine nu înțelege este liber să plece din instituție: marș afară!

Facem o cuvenită precizare: în Primăria Pitești lucrează și oameni admirabili, muncitori, buni profesioniști, persoane cu bun simț și cu cei șapte ani de acasă. Pentru ei avem tot respectul. Nu și pentru neciopliții care vă jignesc pe dumneavoastră, cetățeni ai Piteștiului.

Amintim că parada de ieri de la deschiderea Simfoniei Lalelelor a provocat reacții negative, defilarea copiilor prin fața tribunei în care se afla și premierul „imunoglobină” și „douăzeci-douăzeci” Viorica Dăncilă fiind comparată de unii cu defilările din timpul lui Ceaușescu (subiectul pe larg, AICI și AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3