930×122 CAPRA 5

cornel ionica

PITEȘTENII VOR PARCARE LA FORTUNA, IONICĂ SE OPUNE!

Piteștenii vor parcare la Fortuna, Ionică se opune! În urmă cu patru zile, răspunzând interesului cetățenilor cu privire la investițiile din municipiu, ePitești a creat un sondaj de opinie online.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Piteștenii au putut vota dacă își doresc sau nu ca Piața Primăriei să fie iar reabilitată sau dacă vor parcare în zona Fortuna. Cetățenii au putut să-și exprime și dorințele cu privire la alte investiții pe care le consideră importante.

Concluzia este simplă: piteștenii vor parcare (supraterană sau subterană) în zona Fortuna. Sute de persoane au votat pentru această investiție.

Citiți și: Codul Rutier în 2024: Amendă pentru mașinile parcate pe trotuar

”Parcare, clar!”, ”Parcarea este necesară, după părerea mea”, ”Să facă parcări, că au furat destul! Oricum fură și la astea, dar măcar rămânem cu ele” – sunt o parte dintre comentariile piteștenilor care susțin acest proiect. Doar câțiva cetățeni au votat în favoarea reabilitării (a doua oară în nici 12 ani!) a Pieței Primăriei.

De asemenea, foarte mulți cetățeni își doresc reabilitarea și modernizarea arterelor de circulație, care sunt ”praf peste tot”. Oamenii vor și ca proiectele începute de municipalitate și foarte mult întârziate (reabilitarea piețelor agroalimentare Trivale și Găvana) să fie finalizate.

Reprezentanții Primăriei cu siguranță umăresc aceste solicitări și este absolut normal să țină cont de părerile dumneavoastră.

Însă, potrivit informațiilor noastre, intenția de a realiza o parcare în zona Fortuna este departe de dorințele primarului Cornel Ionică. Edilului i-ar fi teamă de reacțiile piteștenilor care locuiesc în vecinătatea complexului comercial și de faptul că aceștia nu ar mai vota „cum trebuie” la următoarele alegeri locale, din 2020.

Primarul și întreaga lui echipă trebuie să țină cont, însă, de dorințele majorității. În condițiile în care Piteștiul se confruntă cu un uriaș deficit de locuri de parcare, realizarea unei astfel de investiții este absolut necesară. Deși contează părerea fiecărui cetățean, nu este normal ca atunci când câțiva oameni se opun administrația să nu susțină un proiect care ar fi în favoarea întregului oraș.

Cum intenționează municipalitatea să rezolve această situație? O va rezolva sau Ionică se va ”lăcomi” la câteva voturi? Vom urmări subiectul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3