New Profesional Consult 930 x 122

asistenta sociala

PITEŞTI: CELE MAI BOGATE INSTITUŢII

Piteşti: Cele mai bogate instituţii. După cum v-am informat, joia trecută a fost adoptat proiectul de buget al municipiului Piteşti pentru anul 2017. Odată cu acesta, au fost aprobate şi bugetele instituţiilor subordonate Consiliului Local şi Primăriei. Vă prezentăm astăzi bugetele acestor instituţii.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Cel mai mare buget îl are Direcţia de Asistenţă Socială – 37,2 milioane de lei (potrivit informărilor oficiale, o parte din ajutoarele sociale sunt pentru cei peste 2.000 de piteşteni cu dizabilităţi grave).

Pe locul doi se află Administraţia Domeniului Public – 31,8 milioane de lei (o mare parte din bani va merge către reabilitarea străzilor). „Podiumul” este completat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului – 29 de milioane de lei (este un serviciu care are în grijă bazele de agrement din Piteşti, parcările şi iluminatul stradal).

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Poliţia Locală are în acest an un buget de 11 milioane de lei, Sport Club Municipal – un buget de 8 milioane de lei, Filarmonica – de 5 milioane de lei, iar Centrul Cultural – de 2 milioane de lei. Cel mai mic buget este la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor – 1,94 de milioane de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3