New Profesional Consult 930 x 122

biciclete

PITEȘTI: PISTĂ NOUĂ PENTRU BICICLIȘTI

Pitești: Pistă nouă pentru bicicliști. În câteva zile, anunţă autorităţile locale, va fi gata o nouă pistă pentru bicicliști în municipiul Piteşti.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Lucrările de amenajare a pistei pentru bicicliști şi a unui trotuar sunt aproape gata pe latura dinspre centru a străzii Nicolae Dobrin. Pista pentru bicicliști începe în zona cimitirului „Sfântul Gheorghe” şi se termină la intersecţia cu strada Smeurei, urmând să fie legată cu celelalte piste din oraş.

Până acum au fost amenajate astfel de piste în Parcul Lunca Argeşului, în Parcul Trivale, pe strada Calea Drăgăşani, de-a lungul Căii Bucureşti, dar şi în centru şi în unele cartiere semicentrale (cu bani europeni în special).

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Un alt proiect este cel de amenajare a unor astfel de piste pe faleza Argeşului, de la Podul Viilor până în cartierul Tudor Vladimirescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3